Υγραέριο για το σπίτι

Υγραέριο Coral Gas

Η σύγχρονη, οικονομική λύση

Το χύμα υγραέριο σε δεξαμενή είναι μια από τις πλέον σύγχρονες και φιλικές προς το περιβάλλον μορφές ενέργειας, με μοναδικά πλεονεκτήματα για κάθε σπίτι.

Προσφέροντας οικονομία και αυτονομία, έρχεται στο σπίτι μας, για να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής μας και να «ζεστάνει» την ατμόσφαιρα εύκολα και γρήγορα.
Εξασφαλίζοντας έως και 30% οικονομία σε σχέση με το πετρέλαιο, το υγραέριο ενδείκνυται για συστήματα κεντρικής θέρμανσης, είναι ιδανικό για την κουζίνα και το τζάκι υγραερίου, για ζεστό νερό, ακόμα και για κλιματισμό ή θερμαινόμενες πισίνες.

Αποτελεί ιδανική λύση για τις περιοχές εκτός δικτύου φυσικού αερίου, έτσι ώστε να απολαμβάνουμε όλοι τη δύναμη, την απόδοση και την ευελιξία μιας νέας εναλλακτικής και καθαρής ενέργειας για κάθε μας ανάγκη.

Coral Gas. Η καθαρή και αξιόπιστη επιλογή.

Όταν το υγραέριο οικιακής θέρμανσης συνδυάζεται με την εγγύηση και την αξιοπιστία της Coral Gas, τότε έχετε στη διάθεσή σας ένα μοναδικό καύσιμο που υπερέχει σε:

Εξυπηρέτηση-Αξιοπιστία

Με την υποστήριξη του Ομίλου της Motor Oil, που διαθέτει ένα από τα πλέον σύγχρονα και ευέλικτα διυλιστήρια στην Ευρώπη, διασφαλίζεται ο αδιάλειπτος εφοδιασμός του υγραερίου. Η διανομή γίνεται απευθείας από τις εγκαταστάσεις της Coral Gas μέσω του στόλου βυτιοφόρων της, εξασφαλίζοντας τη σωστή ποιότητα και ποσότητα σε κάθε παράδοση.

Ευκολία

Με τη συμβολή των έμπειρων και εκπαιδευμένων τεχνικών συνεργατών της Coral Gas, μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο (υπέργεια-υπόγεια), τη χωρητικότητα και τη θέση της δεξαμενής σας, ανάλογα με το χώρο και τις ανάγκες σας, ώστε άμεσα, γρήγορα και να γίνει η τοποθέτησή της. Βασικές προϋποθέσεις για την εγκατάσταση μιας δεξαμενής υγραερίου είναι η ασφαλής πρόσβαση και στάθμευση βυτιοφόρου ανεφοδιασμού, καθώς και η ύπαρξη αποστάσεων ασφαλείας γύρω από τη δεξαμενή (τουλάχιστον 3 μέτρα περιμετρικά).

Οικονομία

Χάρη στην υψηλή ενεργειακή απόδοση του καυσίμου από τη μεγάλη του θερμογόνο δύναμη, τον υψηλό βαθμό απόδοσης καύσης, αλλά και το μειωμένο κόστος συντήρησης κλπ, κάθε νοικοκυριό επιτυγχάνει σημαντική εξοικονόμηση στα λειτουργικά του έξοδα.

Διατηρώντας τις ίδιες σταθερές αξίες επί 45 χρόνια και προσφέροντας τις αξιόπιστες ενεργειακές λύσεις, που την έφεραν στην κορυφή της προτίμησής σας, η Shell Gas ενσωματώνει τη δυναμική της Motor Oil Hellas, αλλάζοντας το όνομα της σε Coral Gas, για να σας προσφέρει την ευελιξία, την ταχύτητα και την εξυπηρέτηση μιας νέας εποχής.

Με έμφαση στην ποιότητα και προτεραιότητα στην ασφάλεια, με επίκεντρο τη σωστή εξυπηρέτηση και με ευαισθησία στο περιβάλλον και στην κοινωνία, η Coral Gas προσφέρει σύγχρονες και ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις για το σπίτι, τη βιομηχανία και την αυτοκίνηση.

Δίκτυο

Το έμπειρο δίκτυο εξασφαλίζει την ασφάλεια στην εγκατάσταση.

Energylines : η αξιόπιστη επιλογή για την εγκατάσταση υγραερίου

Όταν το υγραέριο συνδυάζεται με την εμπειρία και την αξιοπιστία της Energylines τότε προσδίδεται στην εγκατάστασή σας:

Ασφάλεια

H τεχνογνωσία της Coral Gas πηγάζει από την πολύχρονη εμπειρία της σε θέματα υγραερίου και τη βαθιά γνώση των κανονισμών και πρακτικών, που ακολουθούνται παγκοσμίως. Το έμπειρο δίκτυο συνεργατών της, με τον έλεγχο και την καθοδήγηση της Τεχνικής Διεύθυνσης, εξασφαλίζει ασφάλεια στην εγκατάσταση, την τροφοδοσία και τη συντήρηση κάθε δεξαμενής υγραερίου.

Οικονομία

Η ενεργειακή απόδοση του καυσίμου της Coral Gas και η τεχνολογία των λεβήτων της Energylines το εγγυώνται.

Ευκολία

Το υγραέριο κάνει τη ζωή πιο εύκολη.
Η εγκατάσταση προσφέρει ενεργειακές λύσεις κάθε στιγμή ανόλογα με τις ανάγκες .

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter

Για να λαμβάνετε στο email σας χρήσιμα άρθρα για τις υπηρεσίες ενέργειας.