Πρότυπο Κέντρο Συντήρησης Εγκαταστάσεων

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελατολογίου, η εταιρία έχει δημιουργήσει ένα άρτια οργανωμένο τμήμα συντήρησης, το οποίο διαθέτει τεχνικό προσωπικό ικανό να ανταποκριθεί σε οποιεσδήποτε απαιτήσεις.

Δραστηριοποίηση

Η Energylines έχει στο ενεργητικό της πολυάριθμες συντηρήσεις εγκαταστάσεων φυσικού αερίου και εγγυάται αποτελεσματικό service, που εξασφαλίζεται, τόσο από το έμπειρο προσωπικό, όσο και από τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Το τμήμα διαθέτει ηλεκτρονικούς αναλυτές καυσαερίων τελευταίας τεχνολογίας για τη λεπτομερή και ακριβή ανάλυση εκπομπών ρυπογόνων ουσιών για τη βέλτιστη, οικονομική και ασφαλή λειτουργία της εγκατάστασης, επενδύοντας κατά αυτόν τον τρόπο ουσιαστικά στην εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος.

Το τμήμα συντήρησης ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις των πελατών της για ασφαλή λειτουργία της εγκατάστασης θέρμανσης, παρέχει την έκδοση πιστοποιητικού καύσης και μετρήσεων ρύπων, όπως ορίζεται από το ΥΠΕΧΩΔΕ.

After Sales Service

Φιλοσοφία της εταιρίας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών με γνώμονα την ασφάλεια, την οικονομία αλλά και την ποιότητα ζωής.

Εξοικονόμηση ενέργειας

Η συνεχής παρακολούθηση της εγκατάστασης από την εταιρία, εξασφαλίζει τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας, αφού το ιστορικό της λειτουργίας καταγράφεται σε εξειδικευμένο λογισμικό, με αποτέλεσμα οι ρυθμίσεις των τεχνικών να στοχεύουν στο σκοπό αυτό, αλλά και να προτείνουν επιπλέον λύσεις, που θα αποσκοπούν στην οικονομικότερη λειτουργία της εγκατάστασης.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter

Για να λαμβάνετε στο email σας χρήσιμα άρθρα για τις υπηρεσίες ενέργειας.