Ξεκινήστε το ταξίδι στην ηλεκτροκίνηση...
Η στροφή στην ηλεκτροκίνηση πρέπει να μας συμπεριλάβει...
Κινηθείτε ηλεκτρικά με την Energylines!

Ηλεκτροκίνηση nrg

Η ηλεκτροκίνηση έρχεται...

Η Energylines, διαβλέποντας τη νέα προοπτική, η οποία θα αλλάξει το τοπίο των μεταφορών, όπως τη γνωρίζουμε έως σήμερα, σε συνεργασία με την nrg, αναλαμβάνει την παροχή υπηρεσίας και τοποθέτησης οικιακών φορτιστών.

Με στόχο να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις, η nrg επενδύει σε νέες τεχνολογίες και καινοτόμες λύσεις, πάντα με γνώμονα τη βέλτιστη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Σε αυτό το πλαίσιο η εταιρεία πρωτοπορεί στο χώρο της ηλεκτροκίνησης, έχοντας ήδη αναπτύξει το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στη χώρα, σε συνεργασία με τα πρατήρια του Ομίλου Motor Oil, Shell και AVIN, καλύπτοντας, ήδη, ένα μεγάλο μέρος του εθνικού οδικού δικτύου, με στόχο την άμεση περεταίρω ανάπτυξη του δικτύου φόρτισης.

Επιπλέον, μέσα από καινοτόμα προγράμματα ενέργειας, όπως είναι το πρόγραμμα ηλεκτροκίνησης nrg OnTheGo, οι πελάτες της nrg απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια για τη φόρτιση του ηλεκτρικού τους οχήματος από το σπίτι, αλλά και στην απόκτηση Smart οικιακού φορτιστή.

Η Energylines, διαθέτει μέσω της nrg, σταθμούς φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων και τους εγκαθιστά εύκολα, αξιόπιστα και με ασφάλεια. Η εταιρεία υποστηρίζει τους πελάτες και συνεργάτες της, ώστε να επιλέξουν την κατάλληλη λύση, σύμφωνα πάντα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας.

Οι μηχανικοί της Energylines, προτείνουν την ιδανική λύση στους χρήστες ηλεκτροκίνητων οχημάτων, οι οποίοι διαθέτουν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης στην κατοικία τους. Για τις πιο απαιτητικούς χρήστες, προτείνουν φορτιστές έξυπνης φόρτισης, με δυνατότητα προγραμματισμού της ισχύος φόρτισης, πρόσβασης και ελέγχου του κόστους και της κατανάλωσης ενέργειας, καθώς, επίσης και παρακολούθησης μέσω εφαρμογών από υπολογιστή, smart phone ή tablet, για τη βέλτιστη ενημέρωση του χρήστη ως προς τη διαδικασία φόρτισης και απόκτησης Smart οικιακού φορτιστή.

Ηλεκτροκίνηση nrg φορτιστής αυτοκινήτου
Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter

Για να λαμβάνετε στο email σας χρήσιμα άρθρα για τις υπηρεσίες ενέργειας.