ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ENERGYLINES

Franchise Energylines
Franchise Energylines

H ENERGYLINES, πιστή στο όραμά της για συνεχή ανάπτυξη προς όφελος της κοινωνίας και των καταναλωτών και θέλοντας να προσφέρει τις ενεργειακές υπηρεσίες της σε περισσότερες πόλεις της ελληνικής επικράτειας, δημιούργησε το 2018 ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων Energylines Centers.

Στο πλαίσιο της επιχειρηματικής ανάπτυξης και της ενίσχυσης της φυσικής της παρουσίας σε όλη την Ελλάδα, η ENERGYLINES αναζητά νέους συνεργάτες, οι οποίοι χρειάζεται να διαθέτουν τεχνικές γνώσεις ενεργειακών θεμάτων, γνώσεις λιανικής επιχείρησης, παροχής υπηρεσιών, καθώς και διαχείρισης ανθρωπίνου δυναμικού, ώστε να ενταχθούν στο δίκτυο franchise καταστημάτων.

Ενταχθείτε στο αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων Energylines Centers

To προφίλ των συνεργατών συμπληρώνουν οι τεχνικές και επιστημονικές τους γνώσεις, καθώς και η πρότερη ενασχόλησή τους στο χώρο της ενέργειας και των μηχανολογικών εγκαταστάσεων. Η εμπειρία θεωρείται προσόν επιλογής ανάλογα με την περιοχή και την ανάγκη άμεσης εισόδου στην τοπική αγορά.

Επίσης, οι συνεργάτες πρέπει να διαθέτουν ένα χαμηλό αρχικό κεφάλαιο κίνησης, προθυμία αυτό-απασχόλησης και καλές επικοινωνιακές ικανότητες.

Το Δίκτυο καταστημάτων παίζει στρατηγικό ρόλο στην ανάδειξη της παρουσίας της Energylines σε όλη τη χώρα. Με εφόδια την 20ετή εμπειρία, την υψηλή τεχνογνωσία, τις αποκλειστικές συνεργασίες της με κατασκευαστικούς οίκους του εξωτερικού, που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα, τις στρατηγικές συνεργασίες με τις εταιρείες του Ομίλου Motoroil, για την πώληση και χρήση φθηνής ενέργειας, προσφέρει στους επιχειρηματίες τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουν στις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς, με συνεχή παροχή υποστήριξης.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ή μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@energylines.gr.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter

Για να λαμβάνετε στο email σας χρήσιμα άρθρα για τις υπηρεσίες ενέργειας.