Εργαστείτε στην Energylines
Are you the next one to follow the dream?

Η επιτυχία και η ανάπτυξη της εταιρείας μας, βασίζεται στους ανθρώπους της. Για το λόγο αυτό, επενδύουμε στο ανθρώπινο δυναμικό, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην επιλογή του προσωπικού και την εκπαίδευσή του, ώστε να μείνουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να είμαστε πάντα δίπλα στους πελάτες μας, παρέχοντας μία αναβαθμισμένη παροχή υπηρεσιών.

Είμαστε υπερήφανοι για το εργασιακό περιβάλλον της Energylines, το οποίο επιβραβεύει την απόδοση και προσπάθεια, παρέχει κίνητρα για επαγγελματική ανέλιξη, ενθαρρύνει την ανάληψη πρωτοβουλιών, δημιουργώντας στους εργαζομένους της ένα ισχυρό αίσθημα ασφάλειας.

H προσωπικότητα, η εργατικότητα, το πάθος για δημιουργία, η ανάληψη πρωτοβουλιών, το ομαδικό πνεύμα και η αφοσίωση είναι κάποια από τα βασικά προτερήματα, που αναζητάμε στους υποψηφίους.

Αν λοιπόν έχετε πάθος, πίστη και δημιουργικότητα, τότε στείλτε μας το βιογραφικό σας και ακολουθήστε μαζί μας το όραμά μας!

Energy is future. Make it bright!

Θέλετε να εργαστείτε κι εσείς στην Energylines;

Ανοιχτές θέσεις εργασίας:

  1. Μηχανολόγος Μηχανικός για εκπόνηση μηχανολογικών μελετών, με εμπειρία, ομαδικότητα, οργανωτικές ικανότητες & πνεύμα συνεργασίας.
  2. Ηλεκτρολόγος/ Ηλεκτρονικός Μηχανικός ΑΕΙ/ΤΕΙ για συστήματα αυτοματισμών, με εμπειρία σε συστήματα αυτοματισμών, επιθυμία εκμάθησης νέων αντικειμένων και τεχνολογιών, ομαδικότητα, οργανωτικές ικανότητες & πνεύμα συνεργασίας. Η γνώση της Ιταλικής γλώσσας θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα.

Περιμένουμε το βιογραφικό σας στο e-mail: info@energylines.gr

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter

Για να λαμβάνετε στο email σας χρήσιμα άρθρα για τις υπηρεσίες ενέργειας.