Επενδύουμε στον άνθρωπο: Η συνεχής κατάρτιση και η υψηλή τεχνογνωσία αποτελεί την εγγύηση της προσφερόμενης υπηρεσίας μας

Η απαίτηση της Energylines για αναβαθμισμένες παροχές υπηρεσιών προς τον καταναλωτή προϋποθέτει υψηλή τεχνογνωσία των στελεχών, παρακολούθηση των καινοτομιών και των νέων τεχνολογιών και συνεχή έρευνα και κατάρτισή τους. Για το λόγο αυτό, μηχανικοί και τεχνικοί της εταιρίας συμμετέχουν κάθε χρόνο σε εκπαιδευτικά σεμινάρια, σε κέντρα ερευνών κατασκευαστικών οίκων. Μηχανικοί της εταιρίας μετέχουν σε μεταπτυχιακά πανεπιστημιακά προγράμματα και αποτελούν επίτιμα μέλη της AICARR (Ευρωπαϊκό Παράρτημα της Παγκόσμιας Ένωσης Κλιματισμού – Θέρμανσης – Ψύξης ASHRAE).

Στα πλαίσια μετάδοσης της τεχνογνωσίας και της παρουσίασης των προϊόντων της, η Energylines διοργανώνει σεμινάρια στην έδρα της σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Ο κύκλος σεμιναρίων περιλαμβάνει κυρίως τις κάτωθι ενότητες και απευθύνεται σε κατασκευαστές, μηχανικούς και τεχνικούς:

  • Ηλιοθερμικά συστήματα και ποσοστά ενεργειακής κάλυψης. Συστήματα γεωθερμίας.
  • Φωτοβολταϊκά συστήματα.
  • Εξειδικευμένα συστήματα καύσης αναλογικής λειτουργίας για τους λέβητες Cosmogas και Philon.
  • Ενεργητικά συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας σε κτίρια κατοικιών.
  • Ενεργειακό σπίτι: Συνδυασμός ενδοδαπέδιας θέρμανσης και δροσισμού με ηλιοθερμικά συστήματα και οικολογικούς ψύκτες χαμηλών καταναλώσεων. Συσσωρευτές ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές (ηλιακοί συλλέκτες – ενεργειακά τζάκια – ανεμογεννήτριες). Εκμετάλλευση των συσσωρευτών στη θέρμανση, το ζεστό νερό χρήσης και τη θέρμανση πισίνας.
Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter

Για να λαμβάνετε στο email σας χρήσιμα άρθρα για τις υπηρεσίες ενέργειας.